افزایش توان برق مجتمع بیمارستانی زابل از ۲مگابایت به ۶مگابایت

۲۶ تیر ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۸ کد : ۳۹۸۷ اخبار بیمارستان

دکتر آبیلی نژاد معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زابل از افزایش توان برق مجتمع بیمارستانی زابل از 2 مگاوات به 6 مگاوات خبر داد و گفت : از 2 سال گذشته با پیگیری دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و همچنین فرماندار ویزه شهرستان زابل ، نمایندگان مردم شریف سیستان در مجلس ورئیس کمیسیون بهداشت و درمان و همکاری اداره کل نیرو ، توان برق در تاریخ 1400/04/24 افزایش پیدا کرد .

دکتر آبیلی نژاد افزود : با این توان انرژی هیچ کمبود برق در بیمارستان های امیرالمومنین علی (ع) ، تنفسی ، سینا ، سوختگی ، غربالگری ، بلوک زایمانی ، سل و سایت جدید دانشگاه وجود ندارد .

مدیراداره منابع فیزیکی دانشگاه علوم پزشکی زابل نیز گفت : با افزایش توان برق بیمارستان امیرالمومنین علی (ع) زابل از 2 مگاوات به 6 مگاوات پروژه های ساخته شده شامل بیمارستان سل امام رضا (ع) ، ال دی آر و غربالگری سرطان ، طرح توسعه اورژانس و تصفیه خانه فاضلاب بیمارستان امیرالمومنین علی (ع) به بهره برداری می رسد .

حسینعلی محمدی افزود : هم اینک 6 دستگاه اکسیژن ساز 600 لیتری در حال فعالیت است و 2 عدد دیگر در آینده نزدیک به بهره برداری می رسد .

وی اظهار داشت : بدلیل اینکه خط مستقل برق بیمارستان زابل از نیروگاه برق بوده تا کنون قطعی برق وجود نداشته و در صورت حوادث غیر مترقبه کمتر از 10 ثانیه برق از طریق ژنراتور مجدد راه اندازی می شود .

( ۱ )