بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل از تصفیه خانه بیمارستان امیرالمومنین علی (ع)

۱۶ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۲:۱۲ کد : ۴۷۳۹ اخبار بیمارستان

دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل همراه با دکتر آبیلی نژاد معاون درمان و دکتر احسان اللهی مدیر عامل بیمارستان در پانزدهم فروردیین ۱۴۰۱ از تصفیه خانه پیشرفته فاضلاب مجتمع بیمارستانی امیرالمومنین حضرت علی (ع) بازدید کردند .

کار تصفیه فاصلاب شروع شده و به زودی افتتاح خواهد شد.  و تحولی بزرگ در خصوص استفاده بهینه از فاصلاب در سیستان اتفاق خواهد افتاد .

گفتنی است تصفیه خانه مجتمع بیمارستانی فوق پیشرفته ترین در جنوب شرق کشور بوده و آب تصفیه شده جهت مصارف فضای سبز بیمارستان و سایت جدید دانشگاه مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت و در این ایام که سیستان دچار #خشکسالی و بی آبی است کار  بسیار ارزشمند و بزرگ می باشد .