بازدید معاون درمان دانشگاه از بخشهای درمانی بیمارستان امیرالمومنین علی (ع)

۲۸ فروردین ۱۴۰۱ | ۰۷:۵۴ کد : ۴۷۹۳ اخبار بیمارستان

بازدید معاون درمان دانشگاه از بخش های درمانی بیمارستان امیرالمومنین علی علیه السلام

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امیرالمومنین علی (ع) در  ۲۷ فروردین ۱ ۱۴۰ دکتر آبیلی نژاد معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ، با حضور آقای خاوری مدیر داخلی بیمارستان  از بخش‌های اورژانس و داخلی بازدید کردند.

دکتر آبیلی نژاد معاون درمان دانشگاه ضمن  تبریک ماه مبارک رمضان و قبولی طاعات و عبادات به پرسنل محترم و خداقوت از تمامی تلاش‌هایی که در  ماه  رمضان در سنگر سلامت و درمان انجام می‌دهند ، از بیماران بستری در این بخشها عیادت و دلجویی کردند .

دکتر آبیلی نژاد همچنین  نحوه ارائه خدمات به بیماران را مورد بررسی و پایش قرار دادند و در این خصوص نیز توصیه ها و راهکارهای مناسب جهت خدمات هرچه مطلوب‌تر به بیماران را ذکر کردند.