تقدیر و تشکر از ماماها ی بیمارستان امیرالمومنین علی (ع) توسط معاون درمان دانشگاه

۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۲۳:۰۶ کد : ۴۸۵۳ اخبار بیمارستان

تقدیر و تشکر از ماما های بیمارستان امیرالمومنین علی (ع)  توسط معاون درمان دانشگاه

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امیرالمومنین علی (ع) در تاریخ ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ دکتر آبیلی نژاد معاون درمان دانشگاه به همراه آقای خاوری مدیر داخلی ، آقای شهرکی مترون ، آقای تیموری و خانم فیروزکوهی  سوپروایزرین بیمارستان  به مناسبت روز جهانی ماما  در محل کار پرسنل  پر تلاش ماما حضور یافتند .

معاون درمان دانشگاه دکتر آبیلی نژاد  ضمن تشکر وخسته نباشید به ماماهای بیمارستان امیرالمومنین علی ع  ، تلاش و دلسوزی این عزیزان را قابل تحسین و تمجید خواندند وهمچنین فرا رسیدن روز ماما را به سبزپوشان حوزه سلامت که پرچمدار حفاظت از سلامت مادر و نوزاد  لقب گرفته بودند را تبریک گفتند و عزت و سربلندی آنان را از خداوندمتعال خواستارشدند.و در پایان  از ماماهای بخش LDR ، HRP و زنان و زایمان با اهدای شاخه گل تقدیر کردند.