برگزاری اولین جلسه شورای فرهنگی بیمارستان امیرالمومنین علی (ع)

۰۸ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۳ کد : ۵۴۴۲ اخبار بیمارستان

برگزاری اولین جلسه شورای فرهنگی بیمارستان امیرالمومنین علی (ع)

جلسه شورای فرهنگی بیمارستان روز یکشنبه ۷ بهمن ۱۴۰۱ با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای حیدری نسب مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی زابل و آقای طباطبایی مدیر داخلی و سایر اعضای شورای فرهنگی بیمارستان برگزار گردید.

در این جلسه ابتدا حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای حیدری نسب مسئول نهاد رهبری در دانشگاه با قرائت قرآن جلسه را آغاز کردند

و در خصوص اهداف و شرح وظایف اعضای شورای فرهنگی توضیحاتی را بیان نمودند.

در ادامه آقای طباطبایی مدیر داخلی بیمارستان  ضمن  تبریک اعیاد شعبانیه ،از تشریف فرمایی حجت الاسلام حیدری نسب به بیمارستان تقدیر کردند ودر ادامه افزودند، با توجه به شرایط موجود و موقعیت های کنونی می‌توان گام‌های موثر تر از گذشته در خصوص مسائل فرهنگی در بیمارستان  برداشت .

.و در ادامه اعضای شورای فرهنگی حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای مرادی را به عنوان دبیر این شورا انتخاب کردند و همچنین در خصوص برگزاری مراسمات و برنامه‌های مذهبی، حجاب و عفاف به بحث و تبادل نظر پرداختند.