بازدید مدیر درمان دانشگاه از بیمارستان امیرالمومنین علی (ع) در ایام نوروز

۰۶ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۳ کد : ۵۴۹۹ اخبار بیمارستان
تعداد بازدید:۱۲۸

بازدید مدیر درمان دانشگاه از بیمارستان امیرالمومنین علی علیه السلام در ایام نوروز

دکتر آبیلی نژاد معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زابل به همراه آقای میر مدیر پرستاری دانشگاه و آقای طباطبایی مدیر داخلی بیمارستان در تاریخ ۶ / ۱ / ۱۴۰۲ بازدید کردند.

دکتر آبیلی نژاد ضمن دیدار با کارکنان بیمارستان و تبریک سال جدید و وضعیت عمومی این مرکز درمانی را مورد بررسی قرار دادند. معاون درمان دانشگاه در بازدید از اورژانس، داروخانه سرپایی، جراحی زنان، جراحی مردان، با عیادت و تبریک سال جدید به بیماران بستری از نزدیک در جریان ارائه خدمات درمانی در ایام نوروز به شهروندان قرار گرفت. دکتر آبیلی نژاد معاون درمان دانشگاه در بازدید امروز خود از بیمارستان امیرالمومنین (ع) از نزدیک در جریان روند خدمت رسانی به مراجعین قرار گرفت و در پایان با ابراز خرسندی از نحوه ارائه خدمات رسانی بیمارستان امیرالمومنین علی علیه السلام به بیماران از کارکنان بخش های بالینی که در ایام نوروز اینگونه به مراجعین خدمت رسانی می کنند ، قدردانی کرد.

نظر شما :